wp_head(); ?>

Tring Frekuencat E Reja 2013

Kompania tring ka ndryshuar frekuencat e kanaleve të saja në platformën satelitore. përkundër paralajmërimit për kalimin e kanaleve në sistemin mpeg4, ato. Tring tv njofton se në datën 12 gusht bëhet kalimi i transmetimit të kanaleve në 2 frekuenca të reja në satelit.. 09 tetor 2014 - njoftim !!! digitalb ka bere ndryshime ne paketen e tyre, dhe momentalisht kanalet e digitalb bejn vetem me dekoder te digitalb-it dhe me kartel..

Gjat Mbi Mij Euro Investime Komun Likov

400 x 267 · 11 kB · jpeg, Gjat Mbi Mij Euro Investime Komun Likov

Frekuencat E Reja Filmvz Portal

572 x 376 · 18 kB · jpeg, Frekuencat E Reja Filmvz Portal

Qingji vogel pse mendushem ben pse mshikon ashtu trishtushem eja eja bashk ne ar tring tring tring mbledh ti ha bar tring tring tring qingji. New posts: hot thread posts: posts: hot thread posts: thread closed. My tring iptv është shërbimi ë inovativ ë tregun shqipëtar ekskluzivisht nga tring. deri 12 mbps internet,100 kanale & 3 muaj dhuratë librari pasur filmash. Digitalb kurorëzoi një marrëveshje zyrtare ë gjithë mbështetjen shumë vjeç pë sportin ë shqipëri futbollin ë veçanti,. Contains unread posts unread posts hot thread unread posts hot thread unread posts thread closed posted thread.

Tring Frekuencat E Reja 2013 Related Posts